Univé Dikke Banden Race

Wil jij racen in een echte wedstrijd zoals de wielrenners op TV en ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Doe dan mee aan de Univé Dikke Banden Race op zaterdagmiddag 25 juni aanstaande. Je mag eraan meedoen op je eigen fiets. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt, als het maar geen racefiets is. Die heeft namelijk geen dikke banden! Elke deelnemer krijgt een medaille en een bidon en de 3 snelsten per categorie worden gehuldigd op het podium en krijgen een leuke prijs!

Parcours
De Univé Dikke Banden Race wordt verreden in het centrum van Varsseveld op een verkorte versie van het parcours (hyperlink) waar later op de middag de wielrenners zullen rijden. De start en finish is ter hoogte van Duthler aan de Boterstraat. De deelnemers rijden in de richting van de kerk en slaan daar linksaf de Schoolstraat in. In afwijking van het officiële parcours slaan de deelnemers aan de Dikke Banden Race bij Café d’Olde Mölle weer linksaf richting Boterstraat. Het rondje is ongeveer 500 meter lang.

Inschrijven
Online inschrijven kan nu al! Dan kun je familie, buren en vriendjes uitnodigen om je aan te komen moedigen langs het parcours. Wanneer er nog plaatsen zijn kun je je ook op de dag zelf nog inschrijven bij Café d’Olde Mölle. Wij raden je aan om je vooraf online in te schrijven. Deelname is gratis!

Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën:

  • 7 t/m 8 jaar (2 ronden)
  • 9 t/m 10 jaar (3 ronden)
  • 11 t/m 12 jaar (4 ronden)

Schrijf je nu in!

De Van Raam Ronde van Varsseveld wordt georganiseerd door WTC De Slinge i.s.m. RTV De Zwaluwen